Ver ítem 
    •   Inicio
    • INPRF
    • Artículos de revista
    • Ver ítem
    •   Inicio
    • INPRF
    • Artículos de revista
    • Ver ítem
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Determination of peptide profile consistency and safety of collagen hydrolysates as quality attributes

    Thumbnail
    Metadatos
    Mostrar el registro completo del ítem
    URI
    http://repositorio.inprf.gob.mx/handle/123456789/7647
    https://doi.org/10.1111/1750-3841.14466
    Colecciones
    • Artículos de revista
    Fecha
    2019
    Autor
    López-Morales, Carlos A.
    Vázquez-Leyva, Said
    Vallejo-Castillo, Luis
    Carballo-Uicab, Gregorio
    Muñoz-García, Leslie
    Herbert-Pucheta, José Enrique
    Zepeda-Vallejo, L. Gerardo
    Velasco-Velázquez, Marco
    Pavón, Lenin
    Pérez-Tapia, Sonia M.
    Medina-Rivero, Emilio
    Nivel de acceso
    Acceso Cerrado
    Nombre de la Rev. [SO]
    Journal of Food Science
    Publisher
    Wiley on behalf of the Institute of Food Technologists
    Volumen [VL], Número [SU], Paginación [PG]
    84(3)430-439
    Idioma [LA]
    eng
    Palabras clave otro idioma [KO], Descriptores [Mesh], Descriptores [Meshm]
    Collagen hydrolysates
     
    Ion mobility mass spectrometry
     
    Nuclear magnetic resonance
     
    Quality control
     
    Size exclusion chromatography
     
    Tipo de documento [TP]
    Artículo
    DOI [DO]
    10.1111/1750-3841.14466

    DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
    Contacto | Sugerencias
     

     

    Mi cuenta

    AccederRegistro

    Listar

    Todo DSpaceComunidades & ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasEsta colecciónPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMaterias

    DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
    Contacto | Sugerencias